Σχετικά με την f-stop

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες τσάντες κάμερας στον κόσμο, σακίδια πλάτης και αξεσουάρ για να διευκολύνουμε τη ζωή των καταναλωτών.

Η f-stop ιδρύθηκε το 2006 με όραμα να συνδυάσει τις καλύτερες τσάντες φωτογραφικής μηχανής με τα σακίδια πλάτης με την καλύτερη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Στη  συνέχεια έφερε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι οπτικοί φωτογράφοι  μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους.

 

Καινοτομία

Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην καινοτομία αξιοποιώντας τις γνώσεις της ομάδας μας Brand Ambassador για να δημιουργήσουμε κορυφαία προϊόντα στον κλάδο και να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια παρουσία.

 

f-stop Vision

Θέλουμε να συνδέσουμε τους ανθρώπους με τον κόσμο μέσα από υπέροχες εικαστικές ιστορίες. Έτσι εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε μια ζωντανή και αφοσιωμένη κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το όραμα και τη δέσμευσή μας για την αριστεία και την περιβαλλοντική διαχείριση.

 

Η ομάδα μας συγκεντρώνει ποικίλες προοπτικές από εξειδίκευση σε εξωτερικούς χώρους, σχεδιασμό και φωτογραφία, για να σας προσφέρει πρωτοποριακό εξοπλισμό περιπέτειας.

 

Πρώτη σκέψη ο πελάτης

Προσπαθούμε να συνδέσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις μεταφοράς κάμερας. Έτσι, εμπλέκουμε τους πελάτες μας σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης των προϊόντων.

Ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες μας, αναπτύξαμε κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο των υφασμάτων, του σχεδιασμού, της μηχανικής και της στεγανοποίησης στις καιρικές συνθήκες.

Αυτή η δέσμευση προς τους πελάτες μας και το πάθος τους για την οπτική αφήγηση είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του κλάδου.

Βιωσιμότητα

Στον πυρήνα της αποστολής μας είναι ο όρκος να φροντίζουμε τα όμορφα μέρη που όλοι αγαπάμε. Η f-stop ηγείται της αγοράς στην ανάπτυξη περιβαλλοντικά υπεύθυνης παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων.

 

Το 2020, υιοθετήσαμε έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται πλέον σε επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες και συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά.

Δείτε τα προϊόντα της f-stop εδώ. 

  • Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie