Ο κατάλληλος εξοπλισμός για μοναδικές, ξεχωριστές στιγμές.

Η SIGMA είναι κατασκευάστρια εταιρεία που παράγει και διανέμει ψηφιακές  φακούς, φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ.

Από την ίδρυσή μας το 1961, παράγει αποκλειστικά προϊόντα που σχετίζονται με τη φωτογραφία και το βίντεο.

Γιατί μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η φωτογραφία;

Γιατί πιστεύουμε ότι κάθε στιγμή που επιλέγεται για να φωτογραφηθεί ή να κινηματογραφηθεί είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια ιδιαίτερη στιγμή που έχει μοναδική σημασία.

Γιατί πιστεύουμε ότι το να είμαστε ένα μικρό μέρος αυτών των στιγμών, να συνεισφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτές τις στιγμές, είναι η πιο ολοκληρωμένη αποστολή που μπορούμε να φανταστούμε για εμάς.

Τα κατάλληλα εργαλεία για ξεχωριστές, μοναδικές στιγμές.

Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δεν έχετε ξαναδεί,

σε απαράμιλλη ποιότητα, διαθέσιμο οπουδήποτε στον κόσμο.

Με στόχους μας αυτά τα ανεξάντλητα ιδανικά, η SIGMA συνεχίζει να καινοτομεί και να εξερευνά για νέα εξελιγμένα προϊόντα. 

Οι προτεραιότητές μας

Δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών

Παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν νέες και αμίμητες αξίες, δημιουργημένα με ολοκληρωμένη τεχνογνωσία που βασίζεται στην εμπειρία μας στην ανάπτυξη καμερών, φακών ,αξεσουάρ καθώς και αισθητήρων και λογισμικού. Προσεγγίζουμε το σχεδιασμό από την οπτική γωνία του φωτογράφου και προσπαθούμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν νόημα και να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Διασφάλιση ποιότητας και απόδοσης που ξεπερνούν τις προσδοκίες

Από τη μοναδική μας κατασκευαστική βάση στο Aizu μέχρι την αλυσίδα εφοδιασμού μας στην περιοχή Tohoku, όλα τα προϊόντα μας είναι εντελώς "Made in Japan". Η στενή επικοινωνία μεταξύ κάθε τμήματος του συστήματος παραγωγής μας επιτρέπει ένα εξαιρετικό επίπεδο τεχνολογίας κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε προϊόντα, χαρακτηριστικά και ποιότητα που συνεχίζουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Όντας μια πραγματική παγκόσμια εταιρεία

Επεκτείνουμε συνεχώς το εύρος του δικτύου διανομής και του συστήματος υπηρεσιών μας, έτσι ώστε τα προϊόντα SIGMA να μπορούν να αποκτηθούν και να απολαύσουν χωρίς δυσκολία οπουδήποτε στον κόσμο. Ως μέλος της παγκόσμιας κοινωνίας, θεωρούμε ευθύνη μας να σεβόμαστε τις παγκόσμιες αξίες του κόσμου μας και στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τη SIGMA ως μια αγαπημένη μάρκα σε όλο τον κόσμο μέσω των ενεργειών μας ως εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα SIGMA μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση :

www.sigmaphoto.gr 

  • Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie